קלארו
תל אביב
דוד אלעזר 30 (פינת הארבעה)
תפריט ערב כל השבוע מ - 17:30
צהריים 12-16 וברנצ' ו'+ש' מ09:00
שעות פתיחה:
עסקיות צהריים מ12:00
שעות שמחות:
03-601-7777
מספר טלפון:
אין
גיל מינימלי:
מומלץ
צריך להזמין מקום?
Claro
Tel Aviv
Ha'arbaa st 23
Open Hours:
Dinner Daily from 17:30 | Lunch Weekdays 12-16
Brunch Fri - Sat from 09:00
Happy Hour:
Lunch from 12:00
03-601-7777
Phone:
Age:
אין
Recommended
Need Reservations?
על המקום
Claro, "ברור" בספרדית, הינה המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי, מהשפים הוותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינריים חדשניים.
Claro אינה "רק" מסעדה, אלא מקום בילוי, כזה המעניק חוויה שמגלמת בתוכה את כל הידע והניסיון של שמואלי וצוותו באירוח והפקת אירועים. מקום מפגש חברתי, משוחרר, עם אווירה חמה, מוזיקה טובה ומטבח פתוח ועדכני.
המטבח | Med Kitchen - Farm to table
המטבח של קלארו Claro - Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני, ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון; ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יווון, לבנון וישראל.
בתפריט הושם דגש מיוחד על חומרי גלם עונתיים ממיטב התוצרת המקומית בלבד. התפריט עשיר בירקות ופירות בגישת ה - Farm to table. גם שאר מרכיבי התפריט -בשר, דגים ושמן זית מבוססים על תוצרת ישראלית בלבד מתוך תפיסת עולם התומכת בתעשייה המקומית ואחריות לסביבה, תוך שימת דגש על מנות נדיבות ותמחור הגון. התפריט מתעדכן באופן כמעט יומי בהתאם לזמינות חומרי הגלם, ומדי כמה שבועות נבחר ירק עונתי ונעשה בו שימוש נרחב בחלק גדול מהמנות.
בקלארו מעודדים אכילה חברותית ומשפחתית, עם מנות למרכז השולחן, המייצרת תקשורת ומאפשרת להיחשף לטעמים רבים.
About
Chef Ran Shmueli is one of Israel’s most respected veteran chefs , who has led innovative culinary ventures for the last 25 years. Claro (“clear” in Spanish) is chef Shmueli’s first restaurant.
Claro is not “just” a restaurant; it’s a place of entertainment, providing an experience that embodies all the knowledge of Shmueli and his staff in hospitality and event planning. It is a relaxed venue for social gathering, offering a warm atmosphere, good music and a superb dining experience.
The Kitchen | Med Kitchen - Farm to Table
Claro’s Med Kitchen (as in Mediterranean), travels through the Mediterranean countries: Spain, France, Italy, Turkey, Greece, Lebanon and Israel, and is presented in the Shmueli relaxed cooking philosophy.
The menu, taking the “Farm to Table” approach, is rich in fruits and vegetables, featuring seasonal products from the best local produce. All other ingredients in the menu such as meat, fish, and olive oil are also based on Israeli products, with the aim of promoting local industry and environmental responsibility. The menu is updated almost daily with emphasis on generous portions and reasonable pricing. Every few weeks a seasonal vegetable is selected and widely featured in many of the dishes.